Op 27 maart 2022 werd in het theater van boekhandel Donner het éérste exemplaar van het boek “Pietje, een Rotterdamse jongen” uitgereikt aan wethouder onderwijs, cultuur en toerisme Said Kasmi.

“Prachtig! Ik hoop dat heel veel mensen dit boek gaan lezen én bekijken. De vele foto’s die erin staan, geven niet alleen een uniek tijdsbeeld, maar zijn ook een lust voor het oog. Dit boek is de eerste parel van Evans uitgeverij Impulsando. Ik vermoed dat er nog veel mooie verhalen over ons cultureel erfgoed gaan volgen. Kleurrijke Rotterdammers, verhalen en tijdperken genoeg in deze stad!”

De presentatie, verzorgd door Kees Vrijdag, was volledig uitverkocht. Een feest der herkenning, inclusief door het publiek luid meegezongen liedjes uit het verleden van Piet. Na afloop kreeg men de kans het boek aan te schaffen en te laten signeren door de auteur.

ONLINE EXPO 

De foto’s laten de ruim 75 jaar zien, waarin Piet opgroeit en ouder wordt. Van de Dahliastraat in de wijk Bloemhof op Zuid, de buren en de duiventil in de achtertuin, de feestjes thuis en in zaaltjes, verkleedpartijen, schoolfoto’s, foto’s van op z’n werk, familie, vrienden, buren. Met ook veel aandacht voor de medewerkers, de artiesten en het publiek van de Gay Palace. Bekijk hier

BESTELLEN 

Wees er snel bij. Het boek heeft een beperkte oplage. Het boek kost € 19,50 en is verkrijgbaar bij Donner. Of bestel het hier en haal het boek vanaf op in Gaytoys aan de Keerweer 10 (tussen Binnenwegplein en Westblaak) of geef je adres op en je krijgt het boek toegestuurd.