Erfgoedorganisaties kunnen bij ons terecht voor tentoonstellingen of manifestaties waarbij persoonlijke geschiedenissen als uitgangspunt worden ingezet om een verhaal te vertellen. Wil je de achterban van je erfgoedinstelling verjongen? Heb je behoefte aan een partij die beeldonderzoek voor je kan doen? Heb je onderwerpen waarvan je denkt dat wij daar een creatieve invulling aan kunnen geven? Of het nu enkel het aanleveren van ideeën is of de uitvoering van (delen) van de productie. Ons team heeft een ruime en lange ervaring binnen de erfgoedsector.

Voor contact klik hier

1962 jan p chiel joost heemstede 1962011 1
Pietje voorkant

Over de uitgever van mijn boek ‘Pietje, een Rotterdamse jongen’

 

Ooit zat ik in een uitzending van Radio Rijnmond en een luisteraar belde en zei dat ik een boek over mijn leven moest gaan schrijven. Maar ik moest het van hem dan wel opschrijven zoals ik het vertelde. Ik begon met maken van aantekeningen, liet het een tijdje liggen, raakte weer geïnspireerd en begon weer verder te schrijven. Maar ja een boek, wie zit daar nou op te wachten en hoe doe je dat.

Tot ik Evan van der Most anderhalf jaar geleden weer tegenkwam. Ik kende hem van zijn project Out in Rotterdam. Hij was net met de nieuwe erfgoedorganisatie Impulsando begonnen, die zich bezighoudt met persoonlijke aan Rotterdam gerelateerde geschiedenissen. Met online expo’s en in eigen beheer uit te geven boeken in kleine oplages.

Evan heeft samen met zijn team mijn teksten zeer grondig geredigeerd. Hij heeft al de foto’s bewerkt, online gezet en in overleg met mij van bijschriften voorzien. Samen met de vormgever heeft hij alles drukklaar aangeleverd bij de drukker. Hij regelde de publiciteit en de overhandiging van het eerste exemplaar aan wethouder Said Kasmi bij boekhandel Donner.

Ik moet zeggen dat de resultaten van de productie mijn verwachtingen overtreffen. Ik kan iedereen Impulsando van harte aanbevelen.

 

– Piet Gamelkoorn